De kop is eraf! Vorig weekend deed ik mee aan de belangrijkste wedstrijd van het voorjaar, de selectie voor het Nederlands team. Het resultaat: een deelname aan de Wereldkampioenschappen en vier Worldcups. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Ik krijg er kriebels van in mijn buik. De wereldkampioenschappen in Augsburg, Duitsland. Ruim 7 jaar was dat mijn thuis. En nu mag ik er voor het eerst een WK varen!

Naast de vier Worldcups lig ik eind april ook aan de start bij twee open wedstrijden in de Pyrenee├źn. Eerst in La seu d’urgell en later in het Franse Pau. Waar en wanneer de wedstrijden plaatsvinden lees je hier.

Lekker gevaren.

De wedstrijd in Huningue was spannend, gezellig en verrassend. Het was vooral ook heel leuk om iedereen weer te zien na de winter. Mijn laatste wedstrijd was bovendien al ruim 6 maanden geleden, dus het was ook nog de vraag hoe dat zou uitpakken. Gelukkig ben ik het nog niet verleerd en was ik snel genoeg om me dit seizoen weer te plaatsen.

Benieuwd naar mijn run? >> Je ziet het hier.

Categories: Race