ClaudiaLeenders.nl in een nieuw jasje

In 2010 heb ik mijn vorige website laten maken door 2atWork, en tot voor kort hebben ze deze ook gehost. Via deze weg nogmaals bedankt hiervoor! Door omstandigheden heb ik besloten zelf aan de slag te gaan met WordPress, met als resultaat mijn huidige website. 

Het aanmelden van mijn domeinnaam en het aan de praat krijgen van WordPress was al een uitdaging op zich, om over het design nog maar te zwijgen. Na veel googlen en trial-and-error ben ik best tevreden over het resultaat en kan ik het eindelijk delen met de buitenwereld. 

Een website is natuurlijk continue in ontwikkeling dus er zal binnekort ook meer info beschikbaar zijn zoals foto- en videomateriaal en informatie over aankomende wedstrijden. En tot die tijd kun je rondneuzen op mijn blog en kun je hier oude nieuwsartikelen bekijken, nostalgie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *